Rendőrök az adventi vásárban

2019. 12. 07., szo - 12:10
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök az adventi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a bűncselekmények megelőzésére.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a közterületi bűncselekmények megelőzése, a zseblopások elleni fellépés, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó rendőri jelenlétet biztosít a tatabányai adventi vásárban és annak közvetlen környezetében. A megerősített jelenlét célja, hogy az általános bűnmegelőzésen túl a rendőrök megelőzzék, megakadályozzák a zseblopásokat, a szubjektív biztonságérzetet negatívan befolyásoló közterületi bűncselekményeket, illetve segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulóknak.

Az áldozattá válás megelőzése érdekében kérjük a vásárra gépjárművel érkezőket, hogy annak utasterében értéket ne hagyjanak, a korábban megvásárolt árut mások által nem látható helyre, a zárt csomagtérbe helyezzék el.

A rendőrség felhívja a vásárra látogatók figyelmét, hogy pénztárcáikat, értékeiket zárt táskában, illetve zsebben helyezzék el, táskájukat ne hagyják őrizetlenül, azokat tartsák magukhoz közel, állandó felügyelet alatt.

A balesetek megelőzése érdekében mind a gépjárművel, mind a gyalogosan érkezők fokozott körültekintéssel közlekedjenek, vegyék figyelembe, hogy a vásárok közelében a megnövekedett forgalom nagyobb odafigyelést és türelmet igényel. A gépjárművezetők közlekedésük során vegyék figyelembe a korai sötétedést, illetve a téli út és időjárási viszonyokat.

2


1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.