Szakmai fórummal egybekötött oktatást tartottak Nyíregyházán

2019. 03. 01., p - 07:26
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendezvény témája a „Gyermekvédelmi törvényből eredő rendőri feladatok” voltak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. február 26-án a „Gyermekvédelmi törvényből eredő rendőri feladatok” címmel oktatást tartott a megye kapitányságvezetőinek, és a kijelölt bűnügyi, valamint közrendvédelmi állomány részére. A képzésen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazságügyi és Gyámügyi Főosztályról Tóthné Dr. Markovics Irén, az Országos Kriminológiai Intézettől Dr. Solt Ágnes PhD tudományos főmunkatárs, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségről Dr. Szilágyi László főügyészségi csoportvezető ügyész, továbbá a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Fórizs Zsolt c. r. alezredes tartott előadást.

A rendezvényt Dr. Kánya Zoltán r. alezredes, mb. bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg köszöntőbeszédével, melyben a szociális jelzőrendszer zökkenőmentes működtetésére, a benne résztvevők folyamatos képzésére, önképzésére, és a szoros együttműködés fontosságára hívta fel a figyelmet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.