Szakmai együttműködés a kapcsolati erőszak megelőzése érdekében

2019. 11. 26., k - 09:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály és a Csornai Szociális és Gyermekjóléti Központ vezetői folytattak megbeszélést 2019. november 25-én.

Rátz Roland rendőr alezredes és Némethné Élő Zsuzsanna „A csend a leghangosabb sikoly, halld meg!” elnevezésű kampány jegyében megvalósult találkozó során egyeztették szakmai tapasztalataikat, a hozzátartozók közötti erőszakkal kapcsolatban.  A Szociális és Gyermekjóléti Központ hirdetőtábláin elhelyezésre kerültek a kampánnyal kapcsolatos plakátok, amelyek az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat 06 80 20 55 20-as krízisvonalára hívják fel a segítségre szorulók figyelmét.

A plakát az elmúlt napokban a Csornai Rendőrkapitányság illetékességi területén több frekventált helyre is kihelyezésre került.   

A kampánnyal kapcsolatban további információ a rendőrség honlapján olvasható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.