Kiskunfélegyházán a nyugdíjasokhoz „mentek házhoz”

2019. 11. 21., cs - 10:14
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyében is méltán népszerű programsorozat következő állomásának a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthon.

 

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 20-án a Móra Ferenc Művelődési Központban rendezték meg a „Házhoz megyünk” programot.

A rendőrök játékos formában dolgozták fel a kifejezetten időskorúak ellen elkövetett trükkös bűncselekményekkel kapcsolatos tudnivalókat, illetve általában véve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeit.

A kapitányság munkatársai egy „Bűnmegelőzési Nyugdíjas Kvíz” keretein belül adtak át fontos ismereteket. A humort sem nélkülöző versenyen a kiskunfélegyházi nyugdíjas klubok 13 csapattal képviseltették magukat. A megjelenteket Bodor Mariann, a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgató helyettese, Timafalvi László rendőr ezredes, a kapitányság vezetője és Mahlaj Róbert rendőr alezredes, a bűnügyi osztály vezetője fogadta és köszöntötte a helyszínen.

Ők hárman alkották a zsűrit is, míg a rendezvényt Dr. Horváth- Rekedt Gréta címzetes rendőr főhadnagy és Gulyás Réka – a Móra Ferenc Művelődési Központ munkatársa – vezette és moderálta. A verseny végén, amíg a bírák a pontokat számolták, a közönséget a Félegyházi Népdalkör népdalcsokorral  szórakoztatta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.