OviZsaru program a százhalombattai Kipp-Kopp óvodában

2019. 10. 10., cs - 07:55
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság szakemberei, valamint az Érdi Polgárőrség motorosa az idei tanévben az utolsó OviZsaru foglakozást tartották a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában. Az intézmény 6 éve csatlakozott az országos rendőrségi programhoz.

Szatmáriné Berczi Dolóresz c. r. százados és Mosolygó László c. r. zászlós 2019. október 8-án a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában járt az OviZsaru program keretében. Az előadók az ismerkedés általános szabályairól és a rendőri felszereléséiről beszéltek az óvodásoknak. Az interaktív foglakozáson a program bábjátékai Rendőr Robi és Rosszcsont Ricsi, valamint Rosszcsont Rozi is bemutatásra kerültek.

A program végén az óvodások megnézhették a rendőrautót és a rendőrmotort, miközben megtanulhatták, hogy mikor kell, és mikor szabad hívni a 112-es segélyhívó számot.

" "

A segélyhívó szám helyes használatával kapcsolatban kiadott ORFK közleményt IDE kattintva érhetik el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.