BikeSafe program Budajenőn

2018. 10. 01., h - 09:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budajenői Általános iskolában tartottak kerékpár-regisztrációt a budaörsi rendőrök.

A Budajenői Általános Iskolában 2018. szeptember 28-án a BikeSafe országos program keretében regisztráltathatták kerékpárjaikat a diákok. A megelőzési program azért jött létre, hogy a gyerekek is részesei lehessenek egy bűnmegelőzési programnak, amiben megtanulhatják, hogy hogyan ne váljanak áldozattá és mit tehetnek annak megelőzése érdekében, hogy kerékpárjaikat ellopják. A regisztráción résztvevő gyerekek a regisztrálást követően a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Osztálya által biztosított kerékpáros láthatósági felszereléseket tartalmazó ajándékcsomagot vehettek át.

"

"

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.