Fókuszban a vagyonvédelem

2015. 11. 03., k - 11:27
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Házhoz megyünk program Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében dr. Bíró Barnabás r. alezredes úr, a Bűnmegelőzési Alosztály vezetője és az együttműködő partnerek – köztük a Claudius Polgárőr Egyesület; az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.; a Szombathely Megyei Jogú Város Közterület-felügyelete; valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Vas Megyei Szervezete – képviseletében megjelentek indították útjára 2015. november 2-án Vas megyében azt a jelenleg országosan futó programot, amelynek középpontjában a vagyonvédelem áll.

Alezredes úr kiemelte, a statisztikai adatok is alátámasztják, hogy a megye közbiztonsági helyzete országos viszonylatban a legjobbak között van, amely részint a polgárok jogkövető magatartásának, részint pedig a folyamatos bűnmegelőző tevékenységnek is köszönhető. A polgárok szubjektív biztonságérzetének fenntartása és tovább javítása érdekében a bűnmegelőzés minden területen kiemelt hangsúllyal bír. Így az érintett szervezetek munkatársai három településen – Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen – felállított információs ponton adnak tájékoztatást az érdeklődőknek a vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, sőt, akár házhoz is hívhatják a szakembereket.

 

Vas megyében 2015. november 2. és 2016. május 31. között az alábbiakban megjelölt helyszíneken és időpontokban találkozhatnak az érdeklődők a szakemberekkel:

 

Szombathely

  • helyszín: Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (Ady Endre tér 5.);
  • időpont: minden hónap második hete, hétfőtől péntekig, 14 óra és 18 óra között.

 

Kőszeg

  • helyszín: Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház (Kelcz Adelffy u. 4/B.);
  • időpont: minden hónap második hete, hétfőtől péntekig, 9 óra és 12 óra között.

 

Sárvár:

  • helyszín: Sárvári Járási Hivatal Sárvári Okmányiroda (Várkerület u. 3.);
  • időpont: minden hónap első hete, hétfőtől péntekig, 9 óra és 12 óra között.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem jutott messze

Az éj leple alatt próbált meglovasítani Fonyódról egy kerékpárt a 46 éves férfi, de a rendőrök már a város határában lekapcsolták.

 

Lezárt akta: A vendégseregben volt a tolvaj

Keresztelő utáni ebéden lopta meg az egyik meghívott a másikat, és még az ajándékot is eltette, amit korábban ő adott. A Solti Rendőrőrs nyomozói szabálysértési és büntetőeljárást is folytattak a 39 éves gyanúsítottal szemben.