Folytatódik a bűnmegelőzési program

2017. 04. 10., h - 16:50
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy érdi bevásárlóközpontban adtak bűnmegelőzési felvilágosítást a rendőrök.

A megelőző-vagyonvédelmi program 2015-ben indult. Az Országos Rendőr-főkapitányság „Házhoz megyünk!” prevenciós programja 2017-ben Pest megyében is folytatódik.

A program elsődleges célja az áldozattá válás elkerülése, továbbá az, hogy a lakosság vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány induljon, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információkkal segít a veszélyhelyzetek elkerülésében, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában. Ebben az évben új eleme a programnak a prevenciós tájékoztatás az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság, a drogprevenció, valamint a „bikesafe” kerékpár-regisztráció témakörökben.  

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 7-én és április 8-án egy érdi bevásárlóközpontban adtak tájékoztatást az érintett témákról.


 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták az embercsempészt

A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Forgalomkorlátozás Budapesten

Az október 23-i rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2021. október 20. és 24. között a fővárosban.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője egy csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt három férfi ellen kiadott nyomravezetői díjat 2021. október 19-én visszavonta.