Határvadász toborzási helyszínek

2017. 11. 13., h - 10:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjaival legközelebb Vásárosnaményban, Nyíregyházán és Mátészalkán találkozhatnak az érdeklődők.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja folyamatosan végzi a leendő határvadászok toborzását. Legközelebb 2017. november 14-én 12 órától 14 óráig Vásárosnaményban a Főtéren, 2017. november 15-én 12 órától 14 óráig Nyíregyházán, a Petőfi téren, valamint 2017. november 16-án Mátészalkán a Főtéren találkozhatnak velük a rendőri hivatás iránt érdeklődők.   

A képzésre jelentkezni lehet -a fenti időpontokon és helyszíneken túlmenően- minden hétköznap 7.30 órától 16 óráig a Nyíregyházi Rendőrkapitányság (Nyíregyháza, Stadion u. 1-5.sz.) toborzó irodájában, illetve felvilágosítást bármely rendőri szervnél kérhetnek. Keressék toborzó kollégáinkat bizalommal! 

A határvadász-képzésről bővebben olvashatnak, valamint letölthető formátumban jelentkezési lapot, és hozzá kapcsolódó dokumentumokat találnak a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.