Határvadász toborzási helyszínek

2017. 11. 13., h - 10:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjaival legközelebb Vásárosnaményban, Nyíregyházán és Mátészalkán találkozhatnak az érdeklődők.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja folyamatosan végzi a leendő határvadászok toborzását. Legközelebb 2017. november 14-én 12 órától 14 óráig Vásárosnaményban a Főtéren, 2017. november 15-én 12 órától 14 óráig Nyíregyházán, a Petőfi téren, valamint 2017. november 16-án Mátészalkán a Főtéren találkozhatnak velük a rendőri hivatás iránt érdeklődők.   

A képzésre jelentkezni lehet -a fenti időpontokon és helyszíneken túlmenően- minden hétköznap 7.30 órától 16 óráig a Nyíregyházi Rendőrkapitányság (Nyíregyháza, Stadion u. 1-5.sz.) toborzó irodájában, illetve felvilágosítást bármely rendőri szervnél kérhetnek. Keressék toborzó kollégáinkat bizalommal! 

A határvadász-képzésről bővebben olvashatnak, valamint letölthető formátumban jelentkezési lapot, és hozzá kapcsolódó dokumentumokat találnak a rendőrség honlapján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontálisan ütköztek Miskolc határában

Teljes útzár mellett tart a helyszínelése annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek, amelyben egy személy- és egy tehergépjármű összeütközött.

 

Lopás miatt keressük

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.