Toborzás Nógrád megyében

2018. 12. 17., h - 08:16
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várjuk a jelentkezőket!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztje 2018. december 13-án a bátonyterenyei Fáy András Szakképző Iskola és Kollégium diákjaival, a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba látogatott, ahol a fiatalok fontos információkat kaptak a határvadász pályázat jelentkezési feltételeiről, a felvétel követelményeiről és a beosztásban ellátandó feladatokról.

A toborzó tiszt legközelebb az alábbi helyszíneken és időpontokban várja az érdeklődőket:

•          2018. december 19-én az Adventi Roadshow keretében Salgótarjánban, a Forgách lakótelepen

•          2018. december 27-én a Salgótarjáni Vásárcsarnoknál

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.