Toborzás Pápán és a Tapolcai járásban

2017. 03. 08., sze - 13:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai és tapolcai rendőrök is várták a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőknek adtak részletes tájékoztatást Szigliget, Badacsonytördemic és Hegymagas települések önkormányzatain 2017. március 6-án délelőtt. A rendőrök ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, majd beszéltek az érdeklődőknek a jelentkezést követő képzésről.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagja és a Készenléti Rendőrség munkatársa 2017. március 7-én délután a pápai Jókai Mór Városi Könyvtárban adtak tájékoztatást a határvadász szolgálatról az érdeklődőknek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Szegeden

Eddig tisztázatlan körülmények közt életét vesztette egy nő egy szegedi panzióban. A rendőrök a férjét elfogták és előállították.

 

„Szombathely Közrendjéért-díj”

A közrend és a közbiztonság védelme és megszilárdítása érdekében végzett kimagasló szakmai munkájaként elismerésben részesült a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője.

 

Egy videósé a médiadíj

A Rendőrség Napja alkalmából Dr. Mecser Tamás r. ezredes Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya Jánosik Gergő videós-youtubernek „Aszaly Antal - az Év Médiapartnere” díjat adományozott.