1 órán belül elfogva

2019. 09. 29., v - 11:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiraboltak egy férfit Jászkisér egyik utcáján. A rendőrök szinte azonnal elfogták a két támadót.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Attila és O. József jászapáti lakosok ellen. A két férfi 2019. szeptember 29-én 3 óra 30 perc körül Jászkisér egyik utcáján leszólított egy helyi lakost. Először cigarettát, majd készpénzt kértek tőle. Miután a férfi közölte nincs nála egyik sem, a páros egyik tagja egy kést vett elő, ezzel nyomatékosítva akaratukat. Közben átkutatták a sértett ruházatát, amelyből elvették mobiltelefonját, majd levetették vele a kabátját is. A jászapáti lakosok ezt követően megfenyegették áldozatukat, hogy nem beszélhet az esetről senkinek. A férfinek egy óvatlan pillanatban azonban sikerült elmenekülnie, és értesítette a rendőrséget.

A helyi rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján feltételezték, hogy a támadók nem helyiek lehetnek, így elsőként a vasútállomást ellenőrizték le. Megérzésük eredményre vezetett. A támadást követő 1 órán belül a vasútállomáson elfogták, majd a Jászapáti Rendőrőrsre előállították a 25 éves és 26 éves férfiakat. A lopott kabát és a telefon is előkerült. A gyanúsítottak elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. Az eset során sérülés nem történt.

rr

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.