10 perc alatt elfogták a tolvajt

2018. 08. 11., szo - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit.

A 28 éves budapesti Gy. Béla 2018. augusztus 11-én a reggeli órákban egy IX. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi kezéből kitépett egy táskát és elszaladt. A szolgálatban levő biztonsági őr a közelben tartózkodó nyomozóktól kért segítséget, akik személyleírás alapján keresni kezdték a tolvajt és egy közeli villamosmegállóban felismerték. A férfi, miután észrevette a rendőröket elfutott és eldobta a táskát. Percekkel később egy bokorban elbújva megtalálták Gy. Bélát, akit elfogtak és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.