10 perc alatt elfogták a tolvajt

2018. 08. 11., szo - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit.

A 28 éves budapesti Gy. Béla 2018. augusztus 11-én a reggeli órákban egy IX. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi kezéből kitépett egy táskát és elszaladt. A szolgálatban levő biztonsági őr a közelben tartózkodó nyomozóktól kért segítséget, akik személyleírás alapján keresni kezdték a tolvajt és egy közeli villamosmegállóban felismerték. A férfi, miután észrevette a rendőröket elfutott és eldobta a táskát. Percekkel később egy bokorban elbújva megtalálták Gy. Bélát, akit elfogtak és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.