10 perc alatt elfogták a tolvajt

2018. 08. 11., szo - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit.

A 28 éves budapesti Gy. Béla 2018. augusztus 11-én a reggeli órákban egy IX. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi kezéből kitépett egy táskát és elszaladt. A szolgálatban levő biztonsági őr a közelben tartózkodó nyomozóktól kért segítséget, akik személyleírás alapján keresni kezdték a tolvajt és egy közeli villamosmegállóban felismerték. A férfi, miután észrevette a rendőröket elfutott és eldobta a táskát. Percekkel később egy bokorban elbújva megtalálták Gy. Bélát, akit elfogtak és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.