10 perc alatt elfogták a tolvajt

2018. 08. 11., szo - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit.

A 28 éves budapesti Gy. Béla 2018. augusztus 11-én a reggeli órákban egy IX. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi kezéből kitépett egy táskát és elszaladt. A szolgálatban levő biztonsági őr a közelben tartózkodó nyomozóktól kért segítséget, akik személyleírás alapján keresni kezdték a tolvajt és egy közeli villamosmegállóban felismerték. A férfi, miután észrevette a rendőröket elfutott és eldobta a táskát. Percekkel később egy bokorban elbújva megtalálták Gy. Bélát, akit elfogtak és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.