11 évvel ezelőtti emberölés nyomozásának végére kerülhet pont

2021. 02. 27., szo - 05:00
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

Egy börtönbüntetését töltő férfit gyanúsított meg az NNI a bűncselekmény elkövetésével. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el 11 évvel ezelőtt, egy 2010 szeptemberében történt emberöléssel kapcsolatban. Máriapócsi otthonában öltek meg egy 75 éves férfit. S mivel az elkövető kilétét akkor nem sikerült megállapítani, a nyomozást felfüggesztették.

 

A Készenléti Rendőrség 2020-ban újra elővette az ügyet, majd a nyomozati iratok és a lefoglalt bűnjelek áttekintése és értékelése után a nyomozás továbbfolytatásáról döntött. A nyomozás eredményeként a Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya gyanúsítottként hallgatta ki a jelenleg más bűncselekmények elkövetése miatt jogerős szabadságvesztését töltő 45 éves B. Róbertet. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!