24 órán belül rendőrkézen a gépkocsifeltörés feltételezett elkövetője

2020. 09. 26., szo - 07:55
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy napig sem örülhetett zsákmányának az a 45 éves férfi, akit a győri rendőrök lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt fogtak el.

A rendőrségre 2020. szeptember 25-én érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben előző nap éjszaka ismeretlen tettes feltörte egy parkoló kisteherautó ajtaját, és onnan szerszámgépeket lopott el. Az eljárás megindítását követően a nyomozók tudomására jutott, hogy egy férfi megvételre kínált – a fenti bűncselekmény során eltulajdonított eszközökkel megegyező – kisgépeket. A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi és Közrendvédelmi Osztályának rendőrei 2020. szeptember 25-én délután - összehangolt akció keretében - megjelentek az adás-vétel helyszínén, és igazoltatták az ott tartózkodókat. A 45 éves B. József Róbert gépkocsijának csomagterében megtalálták az előző napon ellopott szögbelövőket, illetve szintezőt. A férfit elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A felvételen látható férfi betörte egy debreceni kirakat üvegét. A rendőrök kérik, hogy aki felismeri jelentkezzen.

 

Lezárt ügyek: Bódultan vezette ismerőse kocsiját

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a büntetőeljárást egy olyan sofőrrel szemben, aki bódultan vezette ismerőse autóját. A kocsi tulajdonosával szemben szintén rendőrségi eljárás indult.