69 tő kannabisz

2018. 09. 12., sze - 15:30
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószergyanús növények „szüretelése” közben értek tetten a rendőrök két férfit Sombereken.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. szeptember 11-én délután két sombereki és egy sikondai házban megtartott kutatás alkalmával összesen 69 tő kábítószergyanús növényt, közel 400 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le. A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben egy 40 éves sombereki és egy 41 éves hosszúhetényi férfit fogtak el, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A 40 éves férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott.

A két gyanúsított ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.