83 perc alatt

2021. 06. 22., k - 13:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykörősi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 19 éves férfit, aki áldozatától először kért, majd erőszakkal elvett 10 ezer forintot - a gyanú szerint.

Egy 27 éves férfi kért segítségét 2021. június 20-án este, miután egy helyi élelmiszer bolt előtt egy ismerőse ordibálva pénzt kért tőle, ám ő a családi kassza utolsó 10 ezer forintját  még régi ismeretségükre tekintettel sem szándékozott átadni. A 19 éves „kéregető” nyomatékul lökdösni kezdte áldozatát, aki a bankót az üzletből éppen kilépő élettársának akarta átadva megmenteni, ám támadója - meglátva kezében a bankót - „Tényleg nincs pénzed, kutya!” felkiáltással ököllel halántékon ütötte, és egy mozdulattal kirántotta kezéből a pénzt. Távozásakor még odaszólt a házaspárnak: „Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát és megerőszakollak”, majd elmenekült.

Nem jutott azonban messzire, a nagykőrösi járőrök 83 perccel a bejelentés után a tázerdei dűlőben már bilincselték J. Istvánt. Kihallgatásakor nem tett vallomást, csak panaszt a gyanúsítás ellen.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.