A bejelentő tetten érte, majd követte a betörőt

2018. 02. 12., h - 15:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőröket a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ munkatársai irányították a bejelentő által megadott helyszínre.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet egy napon belül befejezett egy hajdúböszörményi lakossal szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 11-én 13 óra körül arról, hogy Polgáron a szomszédjában található lakatlan ingatlanba betört egy férfi, akit tetten ért és követni kezdett. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a bejelentővel folyamatos telefonos kapcsolattartás mellett a helyszínre irányította a polgári járőröket, akik elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

B. Zsoltot az egyenruhások előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol a 37 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. A hajdúböszörményi lakos beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a B. Zsolttal szemben indított nyomozást 2018. február 12-én befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.