A bejelentő tetten érte, majd követte a betörőt

2018. 02. 12., h - 15:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőröket a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ munkatársai irányították a bejelentő által megadott helyszínre.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet egy napon belül befejezett egy hajdúböszörményi lakossal szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 11-én 13 óra körül arról, hogy Polgáron a szomszédjában található lakatlan ingatlanba betört egy férfi, akit tetten ért és követni kezdett. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a bejelentővel folyamatos telefonos kapcsolattartás mellett a helyszínre irányította a polgári járőröket, akik elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

B. Zsoltot az egyenruhások előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol a 37 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. A hajdúböszörményi lakos beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a B. Zsolttal szemben indított nyomozást 2018. február 12-én befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam