A dühöngő

2019. 05. 31., p - 08:50
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A bodaszőlői férfi egy késsel a kezében őrjöngött a szomszédja udvarán. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsítottal szemben.

A rendőrségre 2019. április 14-én 15 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Bodaszőlőn egy ingatlan udvarán késsel a kezében dühöng egy férfi. A rendőrök a helyszínre mentek, megbilincselték a helyi lakost és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 26 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és lefoglalták a kést. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított vitatkozott a családtagjaival, miközben az egyik szomszéd rájuk szólt, hogy ne kiabáljanak. A fiatal férfi ezt sérelmezte, ezért magához vette a kését, átment a szomszédhoz, ahol a bejárati ajtóba és az udvaron parkoló autó szélvédőjébe is többször belevágott. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.