A feljelenés másnapján kattant a bilincs

2020. 10. 29., cs - 16:15
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A kabai nyomozók hamar elfogták a sápi betörés feltételezett elkövetőit.

Egy férfit tett feljelentést a rendőrségen 2020. október 26-án arról, miszerint Sáp, Hunyadi utcán lévő ingatlanjára betörtek, és onnan különböző szerszámokat, kerékpárt, pálinkát és egyéb értékeket loptak. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amely eredményeként hamar a látókörükbe került két helyi férfi. A feltételezett elkövetőket – a feljelentés másnapján – lakóhelyükön elfogták, majd előállították a Kabai Rendőrőrse, ahol kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök az ellopott értékek egy részét lefoglalták, majd azt visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak korábban a sértettnél dolgoztak, ezért döntöttek úgy, hogy oda visszamennek, és különböző értékeket lopnak.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított velük szemben eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jelzett a hőkamera

Gyalog próbált bejutni Magyarországra egy illegális migráns. A rendőrök és a katonák feltartóztatták.

 

Két határsértő egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.