A gyanú szerint kifosztotta ismerősét

2020. 09. 16., sze - 12:45
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök két hét alatt befejezték a nyomozást a 29 éves nővel szemben.

A rendőrségre 2020. szeptember 3-án hajnalban tett bejelentést egy férfi arról, hogy előző este egy szórakozóhelyen megismerkedett egy nővel, majd átmulatták az éjszakát, és csak reggel vette észre, hogy táskájából több százezer forint hiányzik.

A debreceni nyomozók az ügy felderítésébe kezdtek és pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A fiatal nőt elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. szeptember 4-én elrendelt. A 29 éves konyári lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.