A gyöngyösi körözött férfit Egerben fogták el

2021. 11. 30., k - 12:12
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a gyöngyösi nyomozók azt a férfit, akit rablással, kifosztással és több lopással gyanúsítanak.

Az Egri Rendőrkapitányságon lopás kísérletének gyanúja miatt eljárás indult egy gyöngyösi lakos ellen, aki 2021. november 29-én délután egy egri áruházban több üveg szeszes italt próbált meg ellopni, azonban tetten érték, így a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra.

M.Gábor kihallgatásakor kiderült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény gyanúja miatt körözést adott ki ellene:

A 24 éves férfit - többek között - azzal gyanúsítják a gyöngyösi rendőrök, hogy 2021. november 8-án egy gyöngyösi üzletben parfümöt próbált meg ellopni, azonban az üzlet pénztárosa megpróbálta kérdőre vonni, akit bántalmazott, ellökött és így a lopott áruval elmenekült.

A férfit további három, a közelmúltban Gyöngyös területén elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítják a rendőrök: két rendbeli lopás vétség és kifosztás bűntett gyanúja miatt is felelnie kell.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte valamennyi, terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.