A hatvani rendőrök lezárták az ügy vizsgálatát

2021. 01. 23., szo - 09:01
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a férfi többször lopott egy hatvani üzletből, ahol egyik alkalommal fellökte az útjába álló alkalmazottat is.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és lopás bűncselekmények elkövetése miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A 24 éves gyanúsított 2021. január 5-én 18 óra 30 perc körül bement egy hatvani üzletbe, ahol a ruházatába szeszes italokat rejtett. Ezt követően fizetés nélkül akart távozni, majd fellökte az útjába álló nőt, aki ennek következtében elesett.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit és őrizetbe vétele mellett hallgatták ki. Gy. Rajmund beismerte azt is, hogy korábban több alkalommal lopott ugyanabból az üzletből. Az Egri Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.