A ház hátsó udvarára rejtette el a levágott kapukat – a nyomozók elfogták

2021. 01. 13., sze - 10:05
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a férfi rovására több bűncselekmény is róható. Bútorokat, televíziót, de két vaskaput is ellopott Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi két ingatlanba tört be 2020 novemberében és decemberében. Első esetben Debrecen, Mécsvirág utcából lopott el bútorokat és televíziót, több százezer forint értékben. Bűnlajstroma azonban itt még nem ért véget, később egy Sás utcai házhoz ment, ahol egy hétvégi ház kapuit levágta és magával vitte.

A bejelentést követően a nyomozók széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően hamar a látókörükbe került a 23 éves férfi. A rendőrök 2020. január 12-én reggel a lakcímén elfogták, majd a kutatás során a háza udvarán megtalálták a korábban levágott kapukat. A feltételezett elkövetőt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra és kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.