A kamera buktatta le a betörőket

2019. 11. 07., cs - 12:15
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A komlói rendőrök pár órán belül elfogták azt a két férfit és két nőt, akik betörtek egy bakócai házba.

A rendőrségre 2019. november 6-án dél körül érkezett bejelentés arról, hogy betörtek egy bakócai ingatlanba. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a ház ajtaját betörték, majd onnan műszaki cikkeket, készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el. A komlói rendőrök a házra felszerelt biztonsági kamera felvételei alapján beazonosították, majd pár órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 46 és helyi nőt és 26 éves fiát, valamint társaikat, egy 22 éves helyi férfit és egy 17 éves szászvári lányt. Előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon mindannyian elismerték a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak lakásán megtartott kutatás alkalmával a nyomozók megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított értékeket, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

A két férfi és a két nő ellen lopás elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

A kamera, illetve a kamerarendszerek alkalmazásával nagyban hozzájárulhatunk otthonunk védelméhez, hiszen ezek az eszközök a megelőzésben, és a felderítésben egyaránt jól hasznosíthatók. 

Amennyiben lehetősége van rá, védje Ön is biztonsági kamerával otthonát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.