A kamera buktatta le a betörőket

2019. 11. 07., cs - 12:15
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A komlói rendőrök pár órán belül elfogták azt a két férfit és két nőt, akik betörtek egy bakócai házba.

A rendőrségre 2019. november 6-án dél körül érkezett bejelentés arról, hogy betörtek egy bakócai ingatlanba. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a ház ajtaját betörték, majd onnan műszaki cikkeket, készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el. A komlói rendőrök a házra felszerelt biztonsági kamera felvételei alapján beazonosították, majd pár órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 46 és helyi nőt és 26 éves fiát, valamint társaikat, egy 22 éves helyi férfit és egy 17 éves szászvári lányt. Előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon mindannyian elismerték a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak lakásán megtartott kutatás alkalmával a nyomozók megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított értékeket, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

A két férfi és a két nő ellen lopás elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

A kamera, illetve a kamerarendszerek alkalmazásával nagyban hozzájárulhatunk otthonunk védelméhez, hiszen ezek az eszközök a megelőzésben, és a felderítésben egyaránt jól hasznosíthatók. 

Amennyiben lehetősége van rá, védje Ön is biztonsági kamerával otthonát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.