A kávéautomatát ütötte, az egyenruhások elfogták

2020. 03. 31., k - 13:33
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt indult eljárás egy alsótengelici férfi ellen.

Egy kávéautomatákat üzemeltető cég alkalmazottja tett bejelentést 2020. március 30-án a délelőtti órákban, hogy Szekszárdon a Széchenyi utcában kihelyezett gép mellett egy férfi kiabál, és az automatát üti, melynek a plexije több helyen is megrepedt. A rendőrök a bejelentést követően néhány percen belül a helyszínre értek, ahol elfogtak egy 42 éves alsótengelici lakost, akit a kapitányságra előállítottak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető azt mondta, hogy nem ütötte meg a kávéautomatát, csak erősebben nyomta meg annak gombját, mert nem adta ki a kávét, amit szeretett volna.

Az eset kapcsán a további vizsgálatot a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.