A két férfi megverte és a slusszkulcsot követelte a sértettől, a rendőrök elfogták őket

2020. 09. 28., h - 14:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a 30 éves kiskunfélegyházai és a 34 éves budajenői lakosok ügyében folytatott vizsgálatot.

Jármű önkényes elvétele bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás egy 30 éves kiskunfélegyházai és egy 34 éves budajenői lakossal szemben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai alapján a két férfi 2020. február 23-án, este megjelent egyik ismerősük csopaki házánál. Ezután bementek az ingatlanba, és követelték a férfitól, hogy adja oda nekik az autóját. Miután a kérésnek nem tett eleget, a két elkövető bántalmazta őt, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A sértett ezt követően átadta nekik a slusszkulcsot, majd a két férfi a járművel távozott a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül, még aznap Balatonalmádiban elfogták a tetteseket, majd előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Kelebiánál

A magát afgán állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.