A kispesti rendőrök rövid időn belül elfogták a villamoson garázdálkodó fiatalokat

2020. 10. 14., sze - 07:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy nőt, illetve egy fiú ikertrióból két feltételezett elkövetőt; harmadik testvérüket még keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei rövid időn belül elfogták azokat a fiatal elkövetőket, akik a gyanú szerint még 2020. október 5-én késő este Kispesten, a 42-es villamoson belekötöttek az utasokba, inzultálták és lökdösték őket. Az egyik feltételezett elkövető, egy 16 éves fiú megütött egy fiatal férfit is, aki ennek hatására a földre esett. Ezután kitépte egy nő füléből a fülhallgatót, majd őt is inzultálták. A fiatalok – a 16 éves hármas ikrek és a 24 éves G. Mónika – eközben a villamosvezetővel is konfliktusba kerültek, majd leszálltak a járműről és különböző irányba távoztak.

A kiérkező rendőrök rövid időn belül a Kós Károly tér környékén elfogták G. Mónikát és a hármas ikrekből két fiút, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A megütött sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozók az elkövetőket csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves ikertrió harmadik testvérét még keresik a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.