A kőbányai rendőrök öt percen belül elfogták a társasházi betörőt

2021. 01. 27., sze - 13:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették a 22 éves budapesti férfit.

A gyanú szerint egy férfi 2021. január 26-án éjjel egy Budapest, X. kerületi társasház egyik lakásába próbált meg betörni. A férfi a lakás folyosójának ajtóüvegét betörte, majd a bejárati ajtót kezdte el felfeszíteni.

A kőbányai járőrök a bejelentést követően öt percen belül a helyszínre értek, és elfogták a 22 éves budapesti K. Benjamint, akinél a betöréshez használt kesztyűt, harapófogót és kést is találtak. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Benjamint  lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.