A mélykúti emberölés előtt

2019. 12. 19., cs - 20:11
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A jánoshalmi rendőrök próbáltak segíteni, a tragédia mégis megtörtént.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 27 éves garai férfi egy késsel megölte 30 éves mélykúti élettársát szerda este.

A megölt nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől, mivel jelenlegi barátjával – aki ideiglenesen lakik nála – megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő elmondta, hogy barátja fizikailag sosem bántalmazta, nem kéri eljárás megindítását a barátja ellen, csak annyit szeretne, hogy elköltözzön tőle. A rendőrök tájékoztatását követően – többek között élettársa ellen zaklatás miatt megteheti a feljelentését –, azt a választ adta, hogy még átgondolja.

Ezt követően a szolgálati gépkocsival az egyenruhások lakására vitték a nőt, hogy segítsenek neki. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi, majd a nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel.

A rendőrök ismét felhívták a figyelmét, hogy megteheti a feljelentését, amire ismét azt a választ kapták, hogy gondolkodik rajta. Ezután a gyerekekkel együtt elmentek testvéréhez, ahol később a bűncselekmény történt.

A gyanúsítottat a kórházban csütörtök este kihallgatták a nyomozók, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.