A nagyatádi rendőrök lopás miatt indítottak eljárást

2021. 09. 18., szo - 15:27
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Jótevőit lopta meg az elszökött fiatal.

Az ügy adatai alapján az alig 14 éves fiú 2021. szeptember 16-án, késő este Kutason kérte meg egy ismerősét, hogy segítsen neki hazajutni Ötvöskónyiba. A férfi éppen oda tartott, így barátnőjével felajánlották, hogy autójukkal elviszik őt is. A fiatal a hátsó ülésen foglalt helyet, ahonnan feltűnésmentesen hozzáfért a nő táskájához. Az út során kivette a sofőr pénztárcáját, amiből több mint 50.000 forintnyi készpénzt tulajdonított el.

A bejelentést követően a körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a fiatalkorút lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd visszavitték a gyermekvédelmi intézménybe, ahonnan eltűnéséről egy nappal korábban érkezett bejelentés.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!