A nyomozás jelenlegi adatai szerint nincs összefüggés a két férfi eltűnése között

2019. 05. 23., cs - 14:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság által emberölés bűntett gyanúja miatt folytatott nyomozás során ez idáig nem merült fel olyan adat, amely szerint a férfi eltűnése kapcsolatba hozható lenne a maglódi férfi eltűnésével.

Több sajtótermékben és internetes hírportálon olyan feltételezés jelent meg, mely szerint a közelmúltban eltűnt két vállalkozó eltűnése között összefüggés lehet. A nyomozás jelen állása szerint olyan adat, információ, amely a fenti híresztelés valóságtartalmát alátámasztaná, ez idáig nem merült fel, a megjelent cikkek a Budapesti Rendőr-főkapitányság megkérdezése nélkül születtek, a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a két eset nem függ össze egymással.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő a vonaton

Egy Lőkösházánál belépésre jelentkező nemzetközi gyorsvonaton bújt meg egy szír férfi. A határrendészek megtalálták és előállították.

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.