A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket

2020. 08. 07., p - 09:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Testvérek között kialakult korábbi nézeteltérés fajult tettlegességgé Jászkiséren.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászkisér belterületén 2020. augusztus 6-án 10 óra 30 perc körül. Haladása során a sofőr egyik testvére futva, míg másik testvére robogóval utolérte a mozgó gépkocsit, és egyikük az autó szélvédőjét vascsővel, míg másikuk a gépkocsi tetejét egy fanyéllel ütlegelni kezdte. Amikor a járművezető az autóból kiszállt, akkor a testvérek a náluk lévő eszközökkel alkaron megütötték bátyjukat, aminek következtében a sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 és 29 éves jogsértőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók megállapították, hogy az idősebbik terhelt ellen a Szolnoki Törvényszék elfogatóparancsot bocsájtott ki, ezért a nyomozó hatóság az őrizetbe vételéről határozott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntette miatt folytat büntetőeljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.