A rendőrök elfogták a pályaudvaron garázdálkodókat

2020. 08. 11., k - 10:29
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci Tiszai pályaudvaron fogták el a járőrök azt a három férfit, akik egy másik háromtagú társasággal szólalkoztak össze, majd bántalmazták is őket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérletének bűntette, illetve garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves tiszalúci fiúval, illetve társaival - egy szintén tiszalúci 20 éves és egy felsőzsolcai 41 éves férfival - szemben.

A két társaság egy-egy tagja között korábban már konfliktus alakult ki, így amikor 2020. augusztus 9-én 12 óra körül a Miskolc-Tiszai pályaudvaron véletlenül találkoztak újabb vita alakult ki, majd a gyanúsítottak bántalmazták a sértetteket.

Az atrocitás során az egyik sértettet a 14 éves elkövető egy késsel olyan súlyosan megsebesítette, hogy kórházba kellett szállítani.

A bűncselekmény bejelentését követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták az elkövetőket, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.