A rendőrök elfogták a rablás elkövetőit

2020. 07. 07., k - 10:58
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök előállították azt a két fiatalembert, akik Kazincbarcikán elvették egy férfi headsetjét, valamint a mobiltelefonját is.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két múcsonyi fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak 2020. július 6-án 21 óra után, Kazincbarcikán az Egressy Béni utcában egy férfit késsel megfenyegettek, és elvették a fejhallgatóját, a mobiltelefonját pedig félelmében önként adta át. Ezt követően a sértett egy másik telefon eladásának ürügyén elhívta a két elkövetőt a lakásukhoz, majd menet közben egy hirtelen mozdulattal kicsavarta a telefont az egyik férfi kezéből, és hazafutott.

A rendőrök - értesítésüket követően - öt órán belül elfogták a rablókat, akiket előállítottak a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!