A rendőrök elfogták az idős nőre támadó férfit

2020. 06. 12., p - 10:04
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy szolgálatban lévő buszsofőr határozott közbelépése hiúsított meg Miskolcon egy rablást. A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a támadót.

Rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2020. június 5-én 9 óra 30 perc körül Miskolcon, a Fürdő utcában rátámadt egy nőre, akitől a táskáját próbálta megszerezni. A sértett ellenállt az útonállónak, akit végül egy arra szolgálatot teljesítő buszsofőr futamított meg. A helyi járatot vezető férfi megállította a buszt, majd azonnal az idős nő segítségére sietett és elkergette a támadót.

A bűncselekmény 2020. június 11-én jutott a rendőrség tudomására, amelyet követően a nyomozók még aznap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfivel szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.