A rendőrök előállították a gázolót

2020. 10. 15., cs - 11:01
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A bonyhádi rendőrök az eset kapcsán segítségnyújtás elmulasztása bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt indítottak vizsgálatot.

Bejelentés érkezett 2020. október 14-én délelőtt fél tízkor a 112-es segélyhívóra, hogy Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek. A bonyhádi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy egy 81 éves helyi asszonyt egy autós a parkolóhelyről való kiállás közben fellökött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A néni elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

A balesetet okozó gépkocsit és annak vezetőjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások. Kiderült, hogy a járművet egy 72 éves zombai lakos vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltattak.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.