A rendőrök előállították a miskolci garázdát

2020. 06. 06., szo - 15:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes szóváltás után egy gázriasztó fegyverrel fenyegette meg haragosát az a férfi, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 44 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 6-án 12 óra 30 perc körül Miskolcon, a Kuruc utcán előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 46 éves férfit, akit később egy gázriasztó fegyverrel is megfenyegetett. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.