A rendőrök fél órán belül elfogták a bántalmazót

2020. 05. 24., v - 16:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki Pilismaróton előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrt egy helyi lakost.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 34 éves férfi ellen. B. Norbert 2020. május 24-én éjjel Pilismaróton, az Esztergomi úton előzetes szóváltást követően, egy késsel több alkalommal test szerte szúrt sérüléseket okozott egy helyi férfinak. Az elkövető a helyszínről elmenekült, de a rendőrök forró nyomon üldözést követően fél órán belül a lakásán elfogták. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

B. Norbertet a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.