A rendőrök lefoglalták a több mint háromszázezer forint készpénzt is

2020. 03. 05., cs - 07:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy napon belül elfogták azt a két fiatalembert, akik egy elvesztett táska megtalálását követően úgy döntöttek, hogy azt megtartják.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 25 éves gönci férfival és 17 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2020. március 2-án 17 óra előtt Göncön, egy közintézmény ablakpárkányán felejtett autóstáskát találtak meg, és tulajdonítottak el. A táskában egy férfi személyes iratai, bankkártyája, valamint több mint háromszázezer forint készpénze volt.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, egy napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket. A nyomozók megtalálták az ellopott táskát is, annak teljes tartalmával együtt, hiánytalanul.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre! Ne tartsák értékeiket könnyen hozzáférhető helyeken, illetve ezeket a tárgyakat ne hagyják őrizetlenül!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.