A rendőrök őrizetbe vették a 81-es számú főúton történt halálos közlekedési baleset okozóját

2020. 03. 09., h - 08:38
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 26 éves berhidai férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 8-án 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó közelében az úttestet szegélyező árokban egy holttestet találtak. A helyszíni szemle adatai és az orvosi szakvélemény alapján az elhunyt 48 éves móri férfi közúti közlekedési baleset áldozata lett. A rendőrök a helyszínen talált nyomok és anyagmaradványok alapján kiterjedt adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során rövid időn belül Lepsény belterületén azonosították és lefoglalták a balesetet okozó BMW típusú gépjárművet, ezzel egyidejűleg pedig elfogták a gépkocsi 26 éves berhidai sofőrjét. A férfit előállítását követően halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.