A rendőrök őrizetbe vették a bántalmazót

2021. 01. 06., sze - 12:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismerősét ütötte meg a gyanú szerint Esztergomban egy férfi. A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit 2021. január 1-jén éjszaka egy esztergomi munkásszállóról. A kiérkező járőröknek a szemtanúk balesetre hivatkoztak, ám az esztergomi rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel az elmondottakkal kapcsolatban. Az esettel összefüggésben részletes adatgyűjtést végeztek, és kiderült, hogy a férfi sérüléseit egy szintén a munkásszállón lakó férfi okozta. A 34 éves O. Tamás a gyanú szerint megütötte ismerősét, aki hanyatt esett, és bevágta a fejét a padlóba. A férfit az esztergomi rendőrök állították elő 2021. január 5-én, majd átadták őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. O. Tamást a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.