A rendőrök őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt

2020. 09. 16., sze - 12:34
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a terhelt két jászkiséri családi házból lopott.

Bejelentés érkezett a rendőrség tevékenység-irányítási központjába, mert ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi ház udvarára 2020. szeptember 14-én 20 óra és 20 óra 30 perc között, és onnan egy kerékpárt lopott el.  Kis idő elteltével újabb bejelentés futott be a tevékenység-irányítási központba, mely szerint ugyancsak Jászkiséren egy lakóház melléképületéből lopott el ismeretlen elkövető ruhaneműket és szerszámokat 2020. szeptember 15-re virradóra.

Adatgyűjtést követően a jászsági rendőrök gyorsan azonosították, majd elfogták és a Jászapáti Rendőrőrsre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók kutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét. A rendőrök a terhelt őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben előterjesztést tesznek a letartóztatása indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.