A rendőrök őrizetbe vették a párját bántalmazó marcali férfit

2021. 06. 27., v - 11:22
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolati erőszak miatt indult büntetőeljárás.

Az ügy adatai alapján egy 35 éves marcali lakos párkapcsolatuk ideje alatt rendszeresen szidalmazta, és veréssel fenyegette közös gyermekük édesanyját, akit több alkalommal tettleg is bántalmazott. Utoljára 2021. június 25-én, egy előzetes szóváltást követően lökte és pofozta meg a 37 éves nőt, aki a történtek után a rendőrség segítségét kérte.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt a lakhelyéről még aznap este előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a bántalmazót kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.