A rendőrség lezárta az ügyet

2020. 06. 02., k - 09:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi nyomozók befejezték a vizsgálatot azzal a két férfival szemben, akik egy lakásból karórát és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 25 éves nyergasújfalui és egy 21 éves helyi férfi ellen. A gyanú szerint H. Henrich és társa F. Attila 2019. augusztus 21-én bementek egy nyergesújfalui lakásba és onnan egy karórát, játékkonzolokat, és hozzátartozó játékokat, valamint kábelt tulajdonítottak el.  A sértett észrevette a lopást és még aznap feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést végeztek melynek során a tetteseket azonosították és az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A két férfit gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozati cselekmények során a rendőrök a műszaki cikkeket megtalálták és lefoglalták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.