A rendőrség visszavonta a bántalmazásról szóló felhívást

2020. 01. 24., p - 18:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozása tisztázta a történteket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága feljelentés alapján indított nyomozást súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, mert egy férfi azt állította, hogy 2020. január 7-én 13 óra 30 perc és 14 óra között Budapesten, a XI. kerületben, a Tétényi úton egy egészségügyi intézményből négyen kirángatták, és a bejárati lépcsőről lelökték. A férfi feljelentése szerint a súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseit lépcsőről leesése következtében szenvedte el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket haladéktalanul elvégezte és felhívást adott ki. A felhívást követően végrehajtott nyomozati cselekmények és a beszerzett bizonyítékok alapján jelenleg az állapítható meg, hogy a férfit az egészségügyi intézményből nem rángatták ki, a lépcsőn nem lökték le, sérüléseit külső behatás nélkül, elesés következtében szerezte.

A  Budapesti Rendőr-főkapitányság a kiadott felhívását visszavonta.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!