A sértett megzavarta, a rendőrök elfogták a betörőt

2020. 05. 25., h - 10:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy héten belül két ingatlanba is betört.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 24-én 3 óra 40 perckor betörésről érkezett bejelentés. A tettes Ács-Jegespusztán egy ingatlanba bement és onnan egy táskát tulajdonított el, a benne lévő készpénzzel, iratokkal és személyes tárgyakkal együtt. A sértett egy helybéli lakost ismert fel az elkövetőben, akit megzavart. A járőrök a betörőt azonosították, és őt a lakásán elfogták. A kutatás során több bűncselekményből származó tárgy került elő. Kiderült, hogy a 26 éves helyi lakos 2020. május 18-án éjszaka szintén betört egy családi házba, ahonnan készpénzt tulajdonított el. A komáromi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, mely során a bűncselekmények elkövetését a férfi beismerte. Ellene két rendbeli lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.