A Somogy megyei rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasoltak

2021. 09. 23., cs - 11:04
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves férfivel szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2021. január 18-án a késő esti órákban egy balatonszemesi lakos családi veszekedés során eddig tisztázatlan körülmények között életét vesztette.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy az idős férfi otthonában tartózkodott, és egyik gyermekével italozott. Az este folyamán vitatkozni kezdtek, mely során a 40 éves férfi egy kalapáccsal több alkalommal fejbe verte apját, majd a nyakát egy késsel elvágta. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A Somogy megyei nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd - őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték letartóztatását.

A vizsgálók a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.