A szolnoki rendőrök elfogták a dohánybolti betörőt

2020. 04. 08., sze - 11:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók nemcsak a lopott cigarettát, hanem kábítószer gyanúját keltő anyagot is lefoglaltak.

Ismeretlen személy betörte az ablakát egy szolnoki dohányboltnak 2020. április 7-én 1 óra 15 perc körül, és onnan dohányterméket lopott el. A szolnoki rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és elfogták a jogsértőt, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a kőteleki lakos ruházatának átvizsgálásakor kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak.  A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták K. Gábort. A rendőrök megállapították, hogy a 25 éves férfi az ellopott dohányterméket eladta egy ismerősének, akinél azt megtalálták és lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

l

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.