A tetőt megbontotta, a mennyezetet beszakította, így jutott be az ingatlanba

2021. 03. 05., p - 10:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy törökszentmiklósi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint készpénzt és élelmiszert tulajdonított el egy helyi családi házból.

Ismeretlen személy 2021. március 3-án 19 óra 30 perc körül egy törökszentmiklósi családi ház tetőszerkezetét megbontotta, majd a padlásra bejutva az ingatlan egy helyiségének mennyezetét beszakította, és bement a lakásba. A hívatlan vendég a házban több helyiségben kutatást végzett, megrongált több elektronikai cikket, majd a lakásban talált készpénzzel és többféle élelmiszerrel távozott. Az ingatlanban felszerelt biztonsági kamera felvétele alapján a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves helyi férfit.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás bűntett valamint rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.